Apartmanok

Üdülőszállónkban nyolcvankét kényelmes, egy és másfélszobás, erkélyes, fürdőszobás, teljesen felszerelt konyhával ellátott apartman várja a vendégeinket.

Két árkategóriában kínálunk apartmanokat:

Komfort+
Magas színvonalú, a mai design és kényelmi elvárásoknak megfelelően, frissen felújított, klímaberendezéssel ellátott apartmanok.

Standard
Gondosan karbantartott, retro hangulatú, kapacitástól függően igény szerint klímaberendezéssel felszerelt apartmanok.

2017-ben elindult az apartmanok teljeskörű felújításával a Komfort+ szobák kialakítása, amely a letisztult, tartós minőséget tükrözi. Az igényesen megtervezett apartmanok kialakításánál a funkcionalitás és az európai kényelemre való törekvés volt a cél. A szobák enteriörjének és elrendezésének köszönhetően nem kell nélkülözni az otthon meghittségét sem.

Másfélszobás apartmanjaink 5 fő befogadására képes (Standard és Komfort+ típusúak is) melyek között található egybenyíló és különnyíló elrendezésű is.
Egyszobás apartmanjaink 3 fő befogadására képes (Standard és Komfort+ tipusúak is) melyeknek egy része amerikai konyhás, franciaágyas valamint zárt konyhás kialakításúak.

Az átalakítások nagy sikert arattak így a következő években folytatódnak.

Apartmanjaink igény szerint pótágyazhatóak, gyermekágy és gyermekgondozással kapcsolatos eszközök igénybevehetőek.
Minden apartmanunkhoz tartozik egy teljesen felszerelt konyha  edénykészlettel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, elektromos főzőlappal.

Minden szobában Full HD minőségű televízió kínál szórakozási lehetőséget, melyen a hazai műholdas csatornákon kívül rádióadások és külföldi Tv adások is foghatóak.

A wifi szolgáltatás az Üdülőszálló egész területén ingyenesen elérhető. Klímatizált szobáink igény szerint elérhetőek.

További fotókért ide kattintva tekintse meg Fotó galériánkat.

Aktuális tartalmakért kérjük keresse fel facebook oldalunkat, ahol naprakész információkat szerezhet apartmanjainkról, akcióinkról és üdülőszállónkkal kapcsolatos információinkról.

Partnereink:
Hungarospa Zrt.


www.hungarospa.hu

4200 Hajdúszoboszló, Szent Erzsébet utca 9.
GPS: É 47.4567 K 21.398
00 (36) 52 361-007

info@siestahajduszoboszlo.hu